Fysik

vand

03. november 2013 af powpow (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, '

Hvilken sammenhlng er der mellem massen af vand og tiden, idet vandet står og koger?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2013 af mathon

             E = P • t = m • Lf                  Lf = 2260 kJ/kg

                   m = (P/Lf) • t


Svar #2
03. november 2013 af powpow (Slettet)

forstår det ikke helt :-) kunne du ikke forklare det ? tak


Skriv et svar til: vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.