Matematik

Diskret matematik

04. november 2013 af privaat (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Er der nogen der kan hjælpe mig med det opgave?
Vedhæftet fil: 4. Opgave 1a.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2013 af Chrystine (Slettet)

Man kan prøve at lave et taleksempel og illustrere det med Venn-diagrammer (Slå Venn-diagram op, hvis du er i tvivl! Det er noget, du nok har set i folkeskolen og gymnasiet, men sandsynligvis bare ikke kender navnet på).

Hvis du for eksempel sætter:

A = {1,2,4,6}

B = {4,5,6,7}

C = {1,3,5,6}

vil jeg mene, at du har et modeksempel på hypotesen S1 = S2, da 5 ∈ S2 men 5 ∉ S1.

Men regn lige selv efter.


Svar #2
04. november 2013 af privaat (Slettet)

Okay tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2013 af SuneChr

Ad # 1

 

Vedhæftet fil:SP 0411131644.PNG

Svar #4
04. november 2013 af privaat (Slettet)

Tak for hjælpen kan du lige forklar hvad du har gjordt ? Jeg er ikke helt med i din udregning. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2013 af SuneChr

Du angiver niveauet videregående.
Prøv at konkretisér, hvori vanskeligheden består?
∩  for mængder svarer til  ∧  for udsagn
∪  svarer til  ∨
\    svarer til  ¬   (non) 
 


Svar #6
05. november 2013 af privaat (Slettet)

Selvom niveauet er videregående, kan man godt sidde fast i noget nemt.

Men tak, jeg har forstået det nu. 


Skriv et svar til: Diskret matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.