Fysik

Finde et udtryk for vinkelhastigheden

04. november 2013 af khalidamar (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hey jeg skal :

b) Find et udtryk for den indre cylinders vinkelhastighed wc(t) som funktion af tiden, og beregn

dens værdier for tidspunkterne t = 1s,t =10s samt  t =100s.

jeg ved at w = v/r skal jeg bruge det til noget? er stået helt af.

Opgaven er oploadet


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2013 af peter lind

Den har du jo kørende i en anden tråd. Der er ingen grund til at oprette to tråde med samme spørgsmål


Svar #2
04. november 2013 af khalidamar (Slettet)

Jamen fik intet svar i den anden :)?


Skriv et svar til: Finde et udtryk for vinkelhastigheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.