Matematik
Ligning for tangent
28. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
En funktion f er bestemt ved f(x)=sinx.
Bestem en ligning for tangenten m til grafen for f i punktet R(pi/6,f(pi/6)). Kan jeg få lidt hjælp til dette.
Bestem en ligning for tangenten m til grafen for f i punktet R(pi/6,f(pi/6)). Kan jeg få lidt hjælp til dette.
Svar #1
28. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
tangentligning:
y = f'(x0)(x-x0)+f(x0),
hvor x0=pi/6
sæt ind og regn, husk at lommeregnerens "mode" skal være radianer, hvis du ikke kender de eksakte værdier.
y = f'(x0)(x-x0)+f(x0),
hvor x0=pi/6
sæt ind og regn, husk at lommeregnerens "mode" skal være radianer, hvis du ikke kender de eksakte værdier.
Skriv et svar til: Ligning for tangent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
