Matematik

Matematik HF B-niveau

05. november 2013 af annerete (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg forstår ikke en lyd af logaritmer.

Kan nogen vise mig hvordan man stiller 1,02^x=7 op med mellemregninger?

Jeg kan godt finde resultatet på "wolframalpha", men det duer jo ikke til meget!

Tusind tak. Anne


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2013 af LeonhardEuler

Benyt:


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2013 af 123434 (Slettet)

1,02^x=7

log(1,02^x)=log(7)

x=log(7)/log(1,02)

x=98,27


Skriv et svar til: Matematik HF B-niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.