Matematik

Tegn en skitse af f(x),

06. november 2013 af flowerpowerpigen (Slettet)

Tegn en skitse af f(x), når det oplyses, at

f'(x)=(x2-9)(2x-4)

husk forklaring 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2013 af mathon


               
                          f '(x) = 2(x+3)(x-3)(x-2)

Løsningerne til
                              f '(x) = 0        er monotoniintervalgrænser

Fortegnsvariationen for f '(x) i monotoniintervallerne giver monotoniforholdene for f(x).

På grundlag heraf kan grafen for f(x) tegnes i skitse.


Skriv et svar til: Tegn en skitse af f(x),

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.