Matematik

ligning

06. november 2013 af elb93 (Slettet)

(S-T)(S+T)-(S.T)² +2ST


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2013 af 123434 (Slettet)

Gang ind i parentesen

og brug kvadratsætningen


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2013 af Sapfort (Slettet)

Der er ikke tale om en ligning, men et udtryk. Er det meningen, at du skal reducere udtrykket?

Mente du:

(S - T) • (S + T) - (S - T)+ 2ST


Svar #3
06. november 2013 af elb93 (Slettet)

ups, ja jeg mener reducer jeg har regnet den ud og fik den til 4ST, det er forkert og ved ikke hvorfor

Brugte kvadratsætninger til at løse opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2013 af Sapfort (Slettet)

Ja, 4ST er forkert.

(S - T) • (S + T) - (S - T)2 + 2ST

= S2 - T2 - (S - T)2 + 2ST

= S2 - T2 - (S2 - 2ST + T2 ) + 2ST

= S2 - T2 - S2 + 2ST - T2 + 2ST

= 4ST - 2T2


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.