Matematik

ligning! Hjælp

06. november 2013 af jenslykke123 (Slettet)
En der kan hjælpe mig med den her ligning: 2(x -7)=28

Håber i vil hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2013 af lvr34 (Slettet)

Du har allerede stillet spørgsmålet i denne tråd:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1404462


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2013 af mathon

                              2(x - 7) = 28                                         divider med 2 på begge sider

                              (x - 7) = 14                                           hæv parentesen

                              x - 7 = 14                                              læg 7 til på begge sider

                              x = 21


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2013 af wes2

2(x-7)=28
2x-14=28
2x=42
x=42/2
x=21

 


Svar #4
06. november 2013 af jenslykke123 (Slettet)

Tak i to :-)

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. november 2013 af mathon

Det er jo ikke bare et spørgsmål om, at få dem afleveret.
Det er vores mening, at du selv skal kunne løse lignende ligninger, når det igen bliver aktuelt.

Du skal lære. Kopister er der nok af.

      -2x + 1= 33 …


Skriv et svar til: ligning! Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.