Matematik

Søger matematik hjælp!

13. november 2013 af ArianaG (Slettet) - Niveau: 8. klasse

På hver langside er der tribuner til alle tilskuerne. Det viste stadion har en tilskuerkapacitet på 9000 tilskuere.

På den ene langside er der 3750 siddepladser. Det koster 80 kroner for en siddeplads.

På den modsatte langside er der ståpladser. Det koster 45 kroner for en ståplads.

Hvor store er indtægterne, hvis hele stadion er fyldt med tilskuere?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. november 2013 af Sapfort (Slettet)

Du skal finde antallet af ståpladser. Derefter kan du regne indtægten ud.


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Beregn først antallet af ståpladser. Gang antallet af siddepladser med prisen for 1 siddeplads, og gang antallet af ståpladser med prisen for 1 ståplads. Læg de to beløb sammen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2013 af kev22 (Slettet)

3750 * 80 = 300.000 kr

9000 - 3750 = 5250

5250 * 45 kr = 236.250 kr

236.250 + 300.000 = 536250 kr ialt med station med fyldt tilskurer


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2013 af Sapfort (Slettet)

Flot, kev22, virkelig flot.


Svar #5
13. november 2013 af ArianaG (Slettet)

Hvordan beregner man stå pladser?


Brugbart svar (1)

Svar #6
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, så er der jo ikke mere for trådstarter at gøre, ud over at rette dine stavefejl.


Svar #7
13. november 2013 af ArianaG (Slettet)

Mange tak for hjælpen!!!!!!!!!! :D


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Du kender det samlede antal pladser og antallet af siddepladser. 


Brugbart svar (0)

Svar #9
13. november 2013 af kev22 (Slettet)

#4 

Hvad?

#6

???


Brugbart svar (0)

Svar #10
13. november 2013 af Sapfort (Slettet)

#9

Hvis du ikke kan lægge to og to sammen, burde du måske overveje, hvorvidt du skal svare på matematikspørgsmål.


Skriv et svar til: Søger matematik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.