Matematik

Cirklen

07. november 2005 af Rantala (Slettet)
Er der nogle der har en god måde at regne cirklen ud og nogle gode beviser?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2005 af Duffy

A hva?

Svar #2
07. november 2005 af Rantala (Slettet)

På B-niveau med sin og cos

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2005 af Deschain (Slettet)

Hvad er det, du skal regne ud?!

Svar #4
07. november 2005 af Rantala (Slettet)

Løs ligningen cox(x) = 0,8889

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2005 af Duffy

cox ??

Den funktion kander jeg ikke!!


Duffy

Svar #6
07. november 2005 af Rantala (Slettet)

Mener cos

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. november 2005 af Duffy

cos(x) = 0,8889

cos^(-1)(0,8889) = x


Duffy

Svar #8
07. november 2005 af Rantala (Slettet)

Mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #9
07. november 2005 af Duffy

Du skal huske at stille din grafregner på RAD dvs til at regne i radianer.
(hvis det ellers er radianer du regner i - ellers i grader [deg]).


cos^(-1)(0,8889) = 0.4759 (rad)


cos^(-1)(0,8889) = 27.2647° (deg)


Duffy

Skriv et svar til: Cirklen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.