Matematik

Matematik

14. november 2013 af dedeli (Slettet)

Kan i hjælpe mig med denne opgave. Det er intergral regning.
F(x)=3x^2-4x er stamfunktion til f(x)=6x-4. Jeg synes at det lyder rigtigt, men er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. november 2013 af SuneChr

Ja, det er rigtigt.
F '(x)  =  f (x)
Den fuldstændige løsning er
F (x)  =  3x2 - 4x + c       c ∈ R


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.