Matematik

Matematik

14. november 2013 af Chanelaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Er dette rigtigt? :/ 

Differentierfølgende funktion f(x)=4*x^(2)+3*x^(2)-x^(2)+x-1
f''(x)=4*2*x+3*2*x-2+1
f''(x)=8x+6x *(-1) 
f'(x)=14x *(−1) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2013 af PeterValberg

Start med at reducere udtrykket:

f(x)=4*x^(2)+3*x^(2)-x^(2)+x-1 = 6x2 + x - 1

f'(x) = (6x2 + x - 1)' = 12x + 1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
14. november 2013 af Chanelaa (Slettet)

Så det jeg har lavet er forkert pvm? 


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.