Matematik

ligning skal løses ...

15. november 2013 af ederr (Slettet) - Niveau: A-niveau

cos(x)=0.89


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2013 af SuneChr

x  =  cos-1 (0,89)
Husk, to løsninger, indenfor  [ 0 ; 2π [


Svar #2
15. november 2013 af ederr (Slettet)

Dvs det er det endelige svar x = cos-1 (0,89) ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. november 2013 af SuneChr

# 2
Det er ikke klart, i hvilken sammenhæng ligningen skal løses.
Men det er ikke forkert, at løsningen kan være:
x  =  27,13o        
x  =  332,87   (=  - 27,13o)

Løsningen i rad  er at gange gradtallet med  π/180


Svar #4
15. november 2013 af ederr (Slettet)

Fik jeg det nemlig også til :)

Skriv et svar til: ligning skal løses ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.