Matematik

Hjælp Matematik!

16. november 2013 af Oxroze (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle sammen. Please help me. 

Kan i godt skrive hvordan i regnede det ud.

1 Opgave) Hvor mange kilometer er forskellen cirka på den korteste og den længste afstand til Christiansø.

2 Opgave) Sejlturen med M/S Ertholm tager 55 Minutter. Med hvilken gennemsnitfart Km/t) sejler  M/S Ertholm.

Hjæææælp:( 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2013 af Lone110 (Slettet)

mangler du ikke at give os afstanden ?


Svar #2
16. november 2013 af Oxroze (Slettet)

Jo 2 sek. 


Svar #3
16. november 2013 af Oxroze (Slettet)

Her

Vedhæftet fil:IMG_1420.JPG

Svar #4
16. november 2013 af Oxroze (Slettet)

Vedhæftet fil:IMG_1420.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. november 2013 af Lone110 (Slettet)

super, men nu vil jeg kun bede dig om en ting hvad er målstoks forholdene

altså 1 cm i din bogen hvor meget er den i virkeligheden ? står det i bogen ?


Svar #6
16. november 2013 af Oxroze (Slettet)

Altså på bogen stå der 1: 250 000


Brugbart svar (1)

Svar #7
16. november 2013 af Lone110 (Slettet)

okay

1 Opgave) Hvor mange kilometer er forskellen cirka på den korteste og den længste afstand til Christiansø.

1 cm                   250000 cm = 2500 m = 2,5 km

7 cm                   7 • (2,5 km) = 17,5 km

9,6 cm               9,6 • (2,5 km) = 24 km

forskellen cirka på den korteste og den længste

forskel = 24 km - 17,5 km = 6,5 km

2 Opgave) Sejlturen med M/S Ertholm tager 55 Minutter. Med hvilken gennemsnitfart Km/t) sejler  M/S Ertholm.

55 bliver der sejlet 25 km

På 1 bliver der sejlet  25/55  km

På 60 min bliver der sejlet  60·25/55  km/t = 27,27 km /t

gennemsnitsfarten er 27,27 km /t


Svar #8
16. november 2013 af Oxroze (Slettet)

Tusind Tak:) 

Men kan du også hjælpe mig med opgave 2 :) 


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. november 2013 af Lone110 (Slettet)

.


Svar #10
16. november 2013 af Oxroze (Slettet)

Undskyld jeg så ikke det sidste, Tak Lone. :-)


Skriv et svar til: Hjælp Matematik!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.