Matematik

Matematik udrejse

17. november 2013 af Sofiedenmærkelig (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Udrejse:

Tog/bus Skælskør – Køge.

Færge      Køge – Rønne.

                             Skælskør (Rutebilstationen)    

                       Rønne færgehavn (Bornholm)

                                                                              Afg 20:35

                                                                                Ank 06:00

     1)  Hvor lang tid tager udrejsen i alt

Jeg fik det til 122,1

Men jeg er ikke sikker, vil i skrive hvordan i regnede det ud:)

Hjælp:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2013 af mathon

tidsberegning:
                            2035 → 2100   =    0 timer  25 minutter
                            2100 → 2400   =    3 timer   0  minutter
                            2400 → 0600   =    6 timer   0  minutter
                           2035 → 0600    =    9 timer  25 minutter
                           
    


Svar #2
17. november 2013 af Sofiedenmærkelig (Slettet)

 mathon

Den sidste 

Hvad gjord du der Plusede du eller hvad:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2013 af mathon

      Ja


Svar #4
17. november 2013 af Sofiedenmærkelig (Slettet)

Jeg har sagt 20,35 * 06,00= 122,1


Svar #5
17. november 2013 af Sofiedenmærkelig (Slettet)

mathon Er det så  forkert det jeg har skrevet?  20,35 * 06,00 = 122,1?


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. november 2013 af mathon

Helt forkert!


Skriv et svar til: Matematik udrejse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.