Fysik

Beregning af kræfter

17. november 2013 af Jhs1991 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Mangler lige lidt hjælpe til denne opgave. 

Opgaven er vedhæftet som billede. 

Facit sider at F5 skal give 334N og F6 246N

På forhånd tak :)

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2013 af peter lind

Summen af de 2 kræfter skal være summen af de andre kræfter-

desuden skal kraftmomentet være 0- Det nemmeste er at tage kraftmomentet omkring en af de punkter F5 eller F6 angriber


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2013 af hesch (Slettet)

Bærestropper kan ikke overføre et moment. Derfor er momentet i de to stroppers angrebspunkter = 0

Opstil to ligninger ( for F5 og F6 ) ved hjælp af  moment = kraft*arm, hvorom det gælder, at ∑moment = 0.

Løs ligningerne.  ( husk korrekte fortegn for kraft og arm ).


Svar #3
19. november 2013 af Jhs1991 (Slettet)

Jeg siger mange tak for hjælpen! 


Skriv et svar til: Beregning af kræfter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.