Matematik

løse ligning

21. november 2013 af 123455678 (Slettet)

Hej

Hvordan løser jeg denne ligning?

X^2-3x=0

X er nok 0, men hvordan finder jeg frem til dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2013 af 123434 (Slettet)

x^2-3x=x*(x-3)=0 ⇔(x=0 V x-3=0) 

x=0 V x=3


Svar #2
21. november 2013 af 123455678 (Slettet)

Hvad er V?

Og hvordan løser jeg denne ligning: 4x+8/2x+4. Hvordan skal jeg gå til værks?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2013 af 123434 (Slettet)

X er både 3 og 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2013 af overkontroversiel (Slettet)

V - Betyder ''og''

Forresten skriver man lille x ikke stor X


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

x er ikke både 3 og 0. De to tal 0 og 3 er begge løsning til ligningen.

x = 0   eller   x = 3 .


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Symbolet ∨ betyder "eller".

Symbolet ∧ betyder "og" .


Skriv et svar til: løse ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.