Matematik

Matematik 2.g

22. november 2013 af Fnuttie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg ville høre om der nogen der vil fortælle mig om jeg har diffirenseret denne her rigtigt:

f(x)=6e^x+√x+5x^6-9x+11

f’(x)=6e^x+1/(2√x)+30x^5-9x


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det hedder differentieret.

Det er ikke helt korrekt. Det sidste led i den afledede forskrift er ikke korrekt.


Svar #2
22. november 2013 af Fnuttie (Slettet)

den sidste led er forkert.

Jamen er det rigtige sådan her:

f’(x)=6e^x+1/(2√x)+30x^5-9?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja.


Svar #4
22. november 2013 af Fnuttie (Slettet)

Mange tak:-)

Må jeg spørge om en sidste ting?


Skriv et svar til: Matematik 2.g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.