Matematik

Ligning

23. november 2013 af Duane01 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan simpelhen ikke find ud af at løse den her ligning. Har prøvet at søge på Google uden held. Hvordan skal det løses?

((434,2 - x) / x) * (3*10^8) = 1.38*10^5


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2013 af mathon

       (434,2 - x) / x = 0,00046

       434,2 - x = 0,00046x

       434,2 = 1,00046x

        x = 434,2 / 1,00046 = 434,00

      


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2013 af 123434 (Slettet)

1# Du får det til at se virkelig nemt ud.


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.