Matematik

matematik :)

24. november 2013 af Sofiedenmærkelig (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej kan i sød at hjælpe mig med det her Opgave. 

6.2)

6,4)  

Hjælp:)

Vil i skrive hvordan i regnede det ud

Vedhæftet fil: IMG_1438.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2013 af SuhrB (Slettet)

Jeg kan ikke se opgave 6,4 på det billede du har lagt op.

  Men i 6,2 - skal du i øverste kolonne ligge 55 kr. til, hver dag. I den nederste kolonne, skal du ligge 30 kr. til hver dag.    De kan beskrives ved funktionerne   f(x) = 55 * x f(x) = 30 * x + 50

Svar #2
24. november 2013 af Sofiedenmærkelig (Slettet)

den øverste kolonne :) 

siger man så ikke 55+55=110+55=165 osv...

Og den nederst siger man ikke :)

80+30= 110+ 30=140 osv...

Eller er det forkert ?


Svar #3
24. november 2013 af Sofiedenmærkelig (Slettet)

Og her :) den opgave 6.4)  

Vedhæftet fil:IMG_1439.jpg

Skriv et svar til: matematik :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.