Matematik

Opgave i integralregning

24. november 2013 af louisehanseen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle 

Håber der er nogen der kan hjælpe mig med følgende spørgsmål:

F (x) er en stamfunktion til f(x)= 2x+3. Grafen for F(x) indeholder punktet (2,12). Bestem en ligning for tangenten til grafen for F(x) i dette punkt.

på forhånd tak

Mie


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2013 af mathon

stamfunktionerne er:
                                         F(x) = y = x2 + 3x + k

For stamfuntionen
gennem (2,12)
gælder
                                         12 = 22 + 3•2 + k
 


Skriv et svar til: Opgave i integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.