Matematik
ligning
09. november 2005 af
zxcv1234 (Slettet)
Hej jeg ville lige høre om nogen gad, at hjælpe med denne opgave,
Tegn grafen for f(x)=6-1/x,X#0
løs ligningen f(x)=f'(x)
løs ligningen f(x)=x*f'(x)
Aner ikke hvordan jeg skaæ løse opgaven, aner ikke engang hvordan jeg skal tegne grafen, nogen der kan forklare mig det..
Tegn grafen for f(x)=6-1/x,X#0
løs ligningen f(x)=f'(x)
løs ligningen f(x)=x*f'(x)
Aner ikke hvordan jeg skaæ løse opgaven, aner ikke engang hvordan jeg skal tegne grafen, nogen der kan forklare mig det..
Svar #1
09. november 2005 af frodo (Slettet)
du ved vel hvordan 1/x ser ud, ellers er det en fejl i din matematiske opdragelse.
Så er det bare med minus foran (dvs spejlet i y-aksen) og forskudt seks enheder opad i koordinatsystemet
Til de to andre, skal du nok lige starte med at bestemme f'(x)
Så er det bare med minus foran (dvs spejlet i y-aksen) og forskudt seks enheder opad i koordinatsystemet
Til de to andre, skal du nok lige starte med at bestemme f'(x)
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
