Matematik

Matematik

26. november 2013 af Patrickmuller98 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hvad er 15 + 17 x 35=__?

Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2013 af 123434 (Slettet)

udregn først 17*35=595

15+595=610


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. november 2013 af hvadskaljegdoghedde (Slettet)

Man skal ALTID gange og/eller dividere før plus og minus :-)


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.