Matematik

LIGNINGER

01. december 2013 af aldi0096 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

14x = -7     x=????

x/4 + 10 = 30


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. december 2013 af mathon

            14x = -7                           divider med 14 på begge sider

.

            ((x/4) + 10) = 30              gang med 4 på begge sider


Svar #2
01. december 2013 af aldi0096 (Slettet)

er X iden øverste så -21 

og den nederste ved jeg ikke

            


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2013 af mathon

                14x = -7 

                x = -7/14 = -(1/2)


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. december 2013 af mathon

                         ((x/4) + 10) = 30 

                         4 • ((x/4) + 10) = 4 • 30 

                         (x + 40) = 120

                         x + 40 = 120

                         x = 80


Svar #5
01. december 2013 af aldi0096 (Slettet)

den anden


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. december 2013 af 123434 (Slettet)

5#?


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Den anden ligning er løst for dig i #4.


Skriv et svar til: LIGNINGER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.