Matematik

Omregn m/s til k/t

01. december 2013 af NinaSøndergård (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Jeg har en opgave hvor jeg skal omregne 2,6 m/s til km/t
Hvordan gør man ?
Mange tak

Brugbart svar (2)

Svar #1
01. december 2013 af mathon

                1 m/s = 3,6 km/t

                1 = 3,6 km/t / m/s

.

                2,6 m/s = (2,6 m/s) • 1 = (2,6 m/s) • (3,6 km/t / m/s) = 9,36 km/t


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. december 2013 af PeterValberg

km/t = 3,6·m/s

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
01. december 2013 af NinaSøndergård (Slettet)

Mange Tak :-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. december 2013 af 123434 (Slettet)

1m/s=3,6km/t

1 m/s=1 m/s*60 sek*60 min=3600m/t=3600:1000m=3,6km/t


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. december 2013 af mathon


             1 m      3600 m      3,6 km
             ----- = ------------ = ----------- = 3,6 km/t
             1 s       3600 s          1 t


Skriv et svar til: Omregn m/s til k/t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.