Matematik

funktion

10. november 2005 af soffie333 (Slettet)
hvordan ville i så lave den her opg:

F´(x)af f(x)= Ln(x opløftet i 3 + 2x) = ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2005 af ASLAK (Slettet)

den giver:

f'(x)= 2Lnx + (2x+3/x)

Svar #2
10. november 2005 af soffie333 (Slettet)

tusind tak... og skal man ikk gøre mere eller hva?

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2005 af ASLAK (Slettet)

næææ du skulle jo bare regne f'(x) ik'...

Svar #4
10. november 2005 af soffie333 (Slettet)

jo... okay tusind takker

Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.