Matematik
Matematik
03. december 2013 af
cien854 (Slettet)
Hej allesammen. Jeg sidder lige med en opgave, som jeg har lavet, men er ikke sikker på det rigtig løst. Håber i kan hjælpe :-)
Y= x^+2x
1) Når x=4 er y = Jeg har fået det til 18 (kan det passe)
2) Når x=-3 er y = Jeg har fået det til -11(kan det passe)
Y= x^+2x
1) Når x=4 er y = Jeg har fået det til 18 (kan det passe)
2) Når x=-3 er y = Jeg har fået det til -11(kan det passe)
Svar #1
03. december 2013 af lvr34 (Slettet)
Det er lidt svært at se den oprindelige funktion, er der tale om: y = x + 2x?
Princippet er, at den opgivede værdi for x indføres i funktionen, hvormed y-værdien for den pågældende værdi af x beregnes. Man har således,
i funktionen y = x + 2x, at når x = 4, er
y = 4 + 2·4 = 12
Skriv et svar til: Matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
