Matematik

Matematik (AFLEVERING)

05. december 2013 af Luisa01135 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej allesammen!!!

Jeg kan have hjælp til MATEMATIk!!

Drengeholdet i den lokale fodboldtklub har 20 kampe scoret følgende antal mål

                            1 3 2 2 4 3 0 2 3 4 2 5 2 5 2 3 3 4 2 5 2 2 

Udregn middeltallet med 1 decimals nøjagtighed.

I hvor mange procent af kampene scorede holdet mere end 2 mål??

Tak på forhånd!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

middeltallet udregnes ved at finde summen af alle målene og dividere med antallet af kampe.

procenten findes ved at aflæse det antal kampe hvor der blev scoret mere end 2 mål og divider så med antallet af kampe. Dette tal ganger du med 100 for at få det i procent.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2013 af christinacomaco (Slettet)

Middeltal er det samme som gennemsnit. Læg alle målene sammen og divider med det antal kampe der har været spillet (20).


Svar #3
05. december 2013 af Luisa01135 (Slettet)

Tak skal i have (Det var en stor hjælp) :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Sjovt nok indeholder scoringslisten 22 resultater, så det opgivne antal kampe passer ikke til den viste scoringsliste.


Svar #5
05. december 2013 af Luisa01135 (Slettet)

1)  Jeg lægger alle de tal sammen og får 54/20= 2,7

2)  10/20=0,5*100=50

Er det rigtigt det jeg har fået det til at blive?:)


Svar #6
05. december 2013 af Luisa01135 (Slettet)

Når, upps der var en lille fejl...

1 3 2 2 4 3 0 2 3 4 2 5 2 3 3 4 2 5 2 2

Det var godt at du så fejlen #Andersen (Tak skal du have) :)


Brugbart svar (1)

Svar #7
05. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

du har skrevet 20 kampe, men tallene viser at der er 22 kampe?


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Scoringslisten, som du har givet i #0, indeholder 22 tal med samlet sum 61 .


Svar #9
05. december 2013 af Luisa01135 (Slettet)

Men passer det jeg har fået det til?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #10
05. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#9

Nej, det passer ikke med de tal, du har skrevet i #0, som vi har prøvet at forklare dig i #8.


Svar #11
05. december 2013 af Luisa01135 (Slettet)

Har lavet den om 

1 3 2 2 4 3 0 2 3 4 2 5 2 3 3 4 5 2 2, nu er der kun 20 tal??


Brugbart svar (0)

Svar #12
05. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

#5

når talsættet er på som du har angivet i #11 er dine svar rigtige


Svar #13
05. december 2013 af Luisa01135 (Slettet)

1) Jeg lægger alle de tal sammen og får det til 54/20=2,7

2) 10/20*100=50


Brugbart svar (0)

Svar #14
05. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

det er rigtigt.

du skal lige skrive % bag på alså

2)10/20*100%=50%


Brugbart svar (0)

Svar #15
05. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#12

Talsættet i #6 eller #11 indeholder 10 kampe med scoring højere end 2.


Svar #16
05. december 2013 af Luisa01135 (Slettet)

Tak skal i allesammen have, det var virkelig en stor hjælp:))


Skriv et svar til: Matematik (AFLEVERING)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.