Matematik

Problemer ved Beviset y'=ky seperation af de variable

06. december 2013 af julenise (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har lavet beviset y'=ky ved seperation af de variable. Der skal ses på y>0, y<0 og y=0. 

Skal finde den fuldstændige løsning som er y= c·e^kx det lykkes også¨ved y>0 og y<0. ved y=0 får jeg at

y'=0 som så også er en løsning til væksthastigheden. min spørgsmål er så hvordan argumenterer jeg for at y= c·e^kx er den fuldstændige løsning når y=0 også er en løsning ?   

har vedlagt beviset som jeg har lavet. 

Vedhæftet fil: SRP spørgsmål y=ky.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Da c er en vilkårlig konstant, opnår man ved at sætte c = 0, at y = 0 .


Skriv et svar til: Problemer ved Beviset y'=ky seperation af de variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.