Matematik

Opgave

12. december 2013 af 123434 (Slettet)

http://www.uvm.dk/Uddannelser/Uddannelser-til-voksne/Overblik-over-voksenuddannelser/Almen-voksenuddannelse/Proever-og-eksamen-avu/Centralt-stillede-skriftlige-proever-i-avu/Matematik-niveau-D-avu/~/media/UVM/Filer/Udd/Voksne/PDF08/M2/mx13.ashx

Hvordan løser man 3,4?

Tak på forhånd og god aften


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Beregn stangens diameter og vis, at hullets diameter er større end stangens og boldens diametre tilsammen.


Svar #2
12. december 2013 af 123434 (Slettet)

4,7cm=2*3,14*r

r=0,75

d=1,5

Hullet har en diameter på 11 cm, 

1,5cm+4,2=5,7cm


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, hullet har en diameter på 11 cm.


Skriv et svar til: Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.