Matematik
lille opgave
13. november 2005 af
hamlet (Slettet)
Jeg har fået stillet følgende opgave:
I kbh's amt er den årlige udgift pr.elev opgjort til:
skoleår: 1996/97 =
indekstal (basisår 1992/93): 105,2
Skoleår: 1999/00 =
Indekstal (samme basisår) : 112,0
I skoleåret 1996/97 var udgiften pr.elev 63698kr
Beregn udgiften pr.elev i skoleåret 1999/00?
Håber der er en der kan hjælpe mig igang?Jeg har nemlig ikke styr på indekstal...
I kbh's amt er den årlige udgift pr.elev opgjort til:
skoleår: 1996/97 =
indekstal (basisår 1992/93): 105,2
Skoleår: 1999/00 =
Indekstal (samme basisår) : 112,0
I skoleåret 1996/97 var udgiften pr.elev 63698kr
Beregn udgiften pr.elev i skoleåret 1999/00?
Håber der er en der kan hjælpe mig igang?Jeg har nemlig ikke styr på indekstal...
Svar #1
13. november 2005 af 2835 (Slettet)
Lidt usikker men:
((63698)/105,2)*112
Hvis nogen mener det er fokert så sig endelig til.
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
((63698)/105,2)*112
Hvis nogen mener det er fokert så sig endelig til.
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: lille opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
