Matematik

areal

15. december 2013 af sulleersej (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvordan finder man ud af at mariagerfjord har et større areal end Morsø??

Mariagerfjord har 42.762 indb og antal indb. pr. km2 er 59

mens, Morsø har 22.098 indb, og antal indb pr. km2 er 60.

help please!:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2013 af Mixzo (Slettet)

Du deler såmænd bare de

42762 indbyggere/59 (indbyggere/km2)=724,78 km2

prøv selv med den anden :) Gør du det rigtigt, vil du nu se, at Mariagerfjord er ca dobbelt så stor som Morsø :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. december 2013 af 123434 (Slettet)

Befolkningstæthed=antal personer pr km2

Areal af Mariagerfjord:42762/59=724,8km^2

Areal af Morsø:22098/60=368,3km^2


Svar #3
15. december 2013 af sulleersej (Slettet)

mange tak!:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

Som det helt rigtigt beskrives i de ovenstaaende svar, saa taenk paa taethed som noget der er defineret ved antal i et bestemt omraade. Med det paa plads kan du komme til selv at taenke dig frem til svaret som staar i #2

Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.