Matematik

Rette linjer - skæring mellem akserne?

15. december 2013 af Mickmira (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har denne graf, som jeg har fået til at opgave at fortælle noget om - i forhold til rette linjer og skæring mellem akserne...

Er der nogen der kan sige noget om den? :) ville være en kæmpe hjælp.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2013 af 123434 (Slettet)

De 2 grafer skærer hinanden i (1,1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2013 af 123434 (Slettet)

De 2 grafers forskrifter er henholsvis

y=x+0

y=-x+2


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2013 af Krabasken (Slettet)

#1 og #2

Måske ville det være en god ide at hjælpe trådstarter til selv at finde svaret på opgaverne i stedet for at servere det hele - det lærer man jo ikke meget af . . .

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

#1 Da titlen er skaering mellem akser og du har fundet skraering mellem grafer tror jeg ikke at dit svar ikke korrekt -desvaerre. skaering med x-aksen: her kan du se at y=0, du ka aflaese skaering eller du kan regne dig frem ved at indsaette y=0 og isolere x. skaeringspunktet er da (x,0). for skaering med y aksen : her er x=0 og indsaetter du dette i forskrifterne kan du finde y. skaeringspunktet er da (0.y)

Skriv et svar til: Rette linjer - skæring mellem akserne?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.