Matematik

Eksponentiel funktion

16. december 2013 af theaemily (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, 

Jeg skal løse nedenstående funktion hvor b = 100 og x = 5. Hvordan finder jeg a? 

f (x) = b • ax

Vh Thea 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Start med at formulere hele opgaven. Hvad mener du med at løse en funktion?


Svar #2
16. december 2013 af theaemily (Slettet)

Jeg skal bare finde a :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2013 af SuneChr

# 2
Udfyld den tomme plads:  (x ; y)  =  (5 ; ...... )
og indsæt i funktionsforskriften.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2013 af mariusN (Slettet)

f(x)=100*a^5 

f(x)/100=a^5

5(rod):f(x)/100=a


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.