Fysik
Forskellen
13. november 2005 af
Malfoy (Slettet)
Nogle der kan fortælle mig hvad forskellen er på det heliocentriske og det geocentriske verdensbillede?
Malfoy
ps. meget gerne kort og præcist!
Malfoy
ps. meget gerne kort og præcist!
Svar #1
13. november 2005 af Waterhouse (Slettet)
Helios = solen.
Geo = jorden.
Og når centrisk så betyder noget i retning af "centreret om", burde du næsten selv kunne gennemskue det. :)
Geo = jorden.
Og når centrisk så betyder noget i retning af "centreret om", burde du næsten selv kunne gennemskue det. :)
Skriv et svar til: Forskellen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
