Matematik

Matematik

17. december 2013 af ChristinaNienie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude :)

Håber der nogen der kam hjælpe mig med denne her opgave, ved ikke helt hvordan jeg skal gribe den an.

Vis at y(t)=- g·t2+v0·t+s0

opfylder denne betingelse for en hvilken som helst værdi af v0 og s0.

Hvad står v0 og s0 for?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2013 af mathon

                               v0 = initialhastigheden

                               s0 = initialafstanden


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2013 af mathon

det ligner en fejl

                                  s(t) = -(1/2)g·t2 + v0·t + s0


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.