Matematik
Matematik hjælp
14. november 2005 af
realmadrid (Slettet)
Hej
Er i gang med en matematik rapport om gærceller(hvor jeg skal påvis, at gærecellernes proces øges eksponentielt)
Så er der lige to spm. Jeg ikke rigtigt ved hvad min lærer mener
Argumenter for enheden på x-aksen(enten minutter eller kvarter) husk a*f(x)=f(x+1)(t=0?)
Forstår ikke hvad min lærer mener med (husk a*f(x)=f(x+1)(t=0?))
derefter har jeg beregnet gennemsnittet og forskellige punkter for b((b er begyndelsesværdien) så står der i oplægget
i hvilke intervaller er funktionerne defineret??
På forhård tak
Er i gang med en matematik rapport om gærceller(hvor jeg skal påvis, at gærecellernes proces øges eksponentielt)
Så er der lige to spm. Jeg ikke rigtigt ved hvad min lærer mener
Argumenter for enheden på x-aksen(enten minutter eller kvarter) husk a*f(x)=f(x+1)(t=0?)
Forstår ikke hvad min lærer mener med (husk a*f(x)=f(x+1)(t=0?))
derefter har jeg beregnet gennemsnittet og forskellige punkter for b((b er begyndelsesværdien) så står der i oplægget
i hvilke intervaller er funktionerne defineret??
På forhård tak
Skriv et svar til: Matematik hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
