Matematik

bestem matematisk model s(t)=1/2a*t^2+v0*t+s0

19. december 2013 af Waldgren (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen, jeg er i gang med en rapport, og der er noget som jeg ikke kan finde helt ud af. Opgaven lyder på. 

-bestemme en matematisk model og sammenligne denne med filmens data. Modellen skal opbygges som en stykkevis sammensat funktion, der består af tre delfunktioner. I den første delfunktion, skal der være en positiv konstant acceleration. I den anden delfunktion, skal accelerationen være nul, og i den sidste skal der være en negativ konstant acceleration.

Min lærer sagde så at, selve opgaven er at jeg skal integraerer eller diffentcirere den her.

s(t)= 1/2a*t^2+v0*t+s0 

nogen som kan kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Trafikfysik 12xsi.docx

Skriv et svar til: bestem matematisk model s(t)=1/2a*t^2+v0*t+s0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.