Matematik

Matematik

22. december 2013 af empire15 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Er der nogen der kan hjælpe

Jeg har brug for at lære hvordan man kan lave reduktioner. Jeg er ikke typen som ikke forstår matematik, men det er bare reduktioner med parenteser, som jeg slet ikke kan forstå.

Jeg for noglelunde 65-75% i Emat og jeg vil meget gerne have 100% 

Jeg har lært alt i algebra undtagen reduktioner, som bare driller en del, hvis vi snakker procent :) er der nogen der har et link eller nogen form for hjælp? Jeg vil meget gerne øve mig i det! selvom det er ferie vil jeg meget gerne have det lært

Det skal lige siges at jeg går i 8 klasse :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. december 2013 af 123434 (Slettet)

Håber dette kan hjælpe dig:

5(x+2)=5x+10

4-(3-1)=4-3+1=2

5+(4-2)=5+4-2=7

8(y+3)=8y+24


Svar #2
22. december 2013 af empire15 (Slettet)

Det er nogle god, men kan du således forklare mig hvad jeg skal gøre? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. december 2013 af 123434 (Slettet)

5(x+2)  og 8(y+3)

Gang ind i parentesen

5(x+2)=5*x+5*2=5x+10

8(y+3)=8*y+8*3=8y+24

Husk (-)(-)=+

4-(3-1)=4-3+1=2


Svar #4
22. december 2013 af empire15 (Slettet)

Mange tak for hjælpen har forstået det nu, og har fået 100% i alt algebra nu

Mange tak!
 


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.