Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Produktions teori - kort sigt

24. december 2013 af 123456789ali (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvodan løser jeg dette??

Antag nu – på kort sigt – at Maskinfabrikkens kapitalapparat K holdes konstant på 16 (K = 16), og at lønnen per mand er 4 (w = 4).

Find Maskinfabrikkens efterspørgsel efter arbejdskraft.


Svar #1
24. december 2013 af 123456789ali (Slettet)

Undskyld

her kommer alle informationer:

Antag at Maskinfabrikken ZZ har følgende produktionsfunktion: Q = F(K,L) =K0.5 L0.5 , hvor K er kapital og L arbejdskraft. Begge produktionsfaktorerne antages at være variable. Der er ingen faste omkostninger dvs. (TC =TVC)

Antag nu – på kort sigt – at Maskinfabrikkens kapitalapparat K holdes konstant på 16 (K = 16), og at lønnen per mand er 4 (w = 4).

Find Maskinfabrikkens efterspørgsel efter arbejdskraft.


Svar #2
24. december 2013 af 123456789ali (Slettet)

Undskyld igen... :-)

her kommer alle informationer:

Antag at Maskinfabrikken ZZ har følgende produktionsfunktion: Q = F(K,L) =K^0.5 * L^0.5 , hvor K er kapital og L arbejdskraft. Begge produktionsfaktorerne antages at være variable.

Antag nu – på kort sigt – at Maskinfabrikkens kapitalapparat K holdes konstant på 16 (K = 16), og at lønnen per mand er 4 (w = 4).

Find Maskinfabrikkens efterspørgsel efter arbejdskraft


Svar #3
24. december 2013 af 123456789ali (Slettet)

Det er lige meget, ved hvordan man gør.....isolerer bare L :-)


Skriv et svar til: Produktions teori - kort sigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.