Matematik

Ligning

15. november 2005 af atilla (Slettet)
Oppgaven siger find den entydige løsning af følgende initialverdiproblem:

y''+3y'+2y=t; y(0)=y'(0)=1

Jeg kan ikke helt forstå oppgaven, kan en eller anden være så venlig at forklare?

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2005 af Svane- (Slettet)

jeg kan ikke helt forstå hvad du mener med y'' er det y² eller hvad?
og hvad så når der er en '

Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2005 af Duffy

y(x) = (-3e^x + 2xe^x -
9e^(-2x)e^x + 16)/(4e^x)


Duffy

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.