Matematik

HJÆLP MEGET VIGTIGT! :/

04. januar 2014 af mirna10 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hejsa..

Jeg er gået helt i stå og har virkelig brug for hjælp.

- Jeg skal regne ud hvor meget energi der skal bruges for at fremstille 1 liter hydrogen.

Har fået det til 62,321J = 1 liter

Er virkelig forvirret, og kan ikke huske, hvad jeg har gjort..

Her er tallene.

9,7 V

0,1 A

6 min


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2014 af mathon

Joules lov

                       E = U • I • t

                       E = (9,7 V) • (0,1 A) • (6·60 s) = 349,2 Ws = 349,2 J


Svar #2
05. januar 2014 af mirna10 (Slettet)

Hvordan fik jeg det til  62,321J?

hvad har jeg ganget med..


Skriv et svar til: HJÆLP MEGET VIGTIGT! :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.