Matematik

Umulig opgave..

06. januar 2014 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hej!

Kan ikke finde ud af denne umulige opgave..

Den lyder således:

November = 55

Januar = 45

Oktober = 50

April = 35

September = ?

Hvad skal jeg? :(

På forhånd, tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Er det hele opgaven? Er der en figur eller anden forklaring knyttet til den?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2014 af peterlravn

Hm... Regner med at det er en slags gåde?

Mit første indskud... Hvert bogstav var 5. Dernæst skulle man så pludse med 15. Dette ville passe i alle undtagen april.... Er jeg helt ved siden af?


Svar #3
06. januar 2014 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

#1

Det er en gåde i min færdighedsregningssæt, som jeg synes er dybt latterlig.

#2

Åh, gid den passede - men den passer vidst ikke til April, som De selv nævner.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2014 af peterlravn

HAHA! JEG HAR DEN!

Vokal = 10!

Konsonant = 5!

Prøv at regne efter! Den virker! :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. januar 2014 af peterlravn

September må så være....

60?

Så den var altså IKKE umulig :D


Svar #6
06. januar 2014 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Hold da helt op, du er snu. Mange 1000 tak! :)


Skriv et svar til: Umulig opgave..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.