Matematik

matematik

07. januar 2014 af nanajen (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Funktionen f (x)=b⋅ x^a opfylder, at
f (2)=12 og f (4)=6.

find a og b 

kan i hjælpe mig med at løse denne opgave ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt oplysningerne til at opstille to ligninger til bestemmelse af a og b. Eller benyt de færdige formler, der sikkert kan findes i din bog. Funktionen kaldes en potensfunktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2014 af Cerebrum (Slettet)

Evt. Kan du bruge lommeregner vha eksponentiel regression , da du har to punkte, kan du dermed finde a og b :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2014 af Cerebrum (Slettet)

Vrøvl mente potens regression ; )

Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.