Matematik

Hjæp til opgave

10. januar 2014 af LineMalene (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,  jeg har brug for hjælp til at løse denne opgave! hvad skal man gøre? 


Svar #1
10. januar 2014 af LineMalene (Slettet)

mn


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2014 af hesch (Slettet)

Hillerød:

y = 49,38x + 308,75

Ligningen for Holstebro hedder:

z = 34,15x + 581,25

Vandforbrug, x, ved samme udgift findes ved at sætte  y = z.

Ved større vandforbrug, bliver Hillerød dyrest, da koefficienten til x her er størst.


Skriv et svar til: Hjæp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.