Fysik

eftervisning af joules lov

11. januar 2014 af ramobaro - Niveau: B-niveau

hej 

jeg skal afbilde delta e som funktion af I^2

derefter skal jeg finde resistansen ud fra grafen

hvordan skal jeg gøre dette? 

jeg ved jeg skal bruge regression men er det linær, eksponentiel eller potens,

og efter jeg har fundet frem til en formel hvordan finder jeg så resistansen vha grafen???? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2014 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvordan lyder Joules lov?


Svar #2
11. januar 2014 af ramobaro

delta E = R*I^2*t

:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2014 af peter lind

lineær gennem (0, 0)


Svar #4
11. januar 2014 af ramobaro

men forstår ik hvordan det kan være linær når I^2 er med ??? burde det ik være potens eller eksponentiel?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2014 af peter lind

Du skriver i #0 at du har I2 ud af x aksen. altså at x = I2.I så fald har du ΔE = R*x*t altså lineær i x. Hvis du i stedet havde I ud af x-aksen skulle du bruge potens


Svar #6
11. januar 2014 af ramobaro

okay tak :) 


Skriv et svar til: eftervisning af joules lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.