Matematik

Ligning

12. januar 2014 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Godaften!

Kan jeg få hjælp til denne ligning?

Løs ligningen:

2x + 1/2x - 2 = -1/4x + 2 - 1/4x

Det ville være meget rart, hvis jeg kunne få den skridt til skridt - for jeg går helt kold.

På forhånd, tak :)  


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2014 af LW09 (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2014 af Problemsolver (Slettet)

2x + 1/2x - 2 = -1/4x + 2 - 1/4x

5/2x-2=-1/4x+2-1/4x

5/2x-2=-2/4x+2

5/2x=-2/4x+4

12/4x=4

3x=4

x=4/3


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.