Matematik

Matematik ...... HJÆLP!

13. januar 2014 af natali111 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej,

jeg sidder og har virkelig brug for hjælp med nogle matematik opgaver!

HÅBER I VIL HJÆLPE MIG! ( der er også svar mugligheder )

1. når man øger det dobbelte af et tal med 5, får man det samme som 7 gange 9.

Hvad er dette tal?

a) 29              b) 58            c) 63           d) 68            e) 116

2. Reducer 8w - 3*(4w-(2w+w)

a) -13w         b) -7w          c) -w         d) 5w           e) 7w

Det var alt. Det ville være rart hvis i ikke bare gav mig facitet med det samme, men prøvede at forklare det til mig!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2014 af SuneChr

1)      7·9  =  2x + 5
2)      Læg sammen i den inderste parentes. Træk fra i store parentes. Gang med 3. Træk fra 8w  


Svar #2
13. januar 2014 af natali111 (Slettet)

Tak Tak Tak skal du have!


Svar #3
13. januar 2014 af natali111 (Slettet)

Vil du så ikke være sød også at foklare den anden opgave/ hjælpe mig (hvis du har lyst/kan)????


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2014 af 123434 (Slettet)

8w - 3*(4w-(2w+w)

8w-12w-2w-w

-4w-2w-w=-7w


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. januar 2014 af SuneChr

# 4
5w


Svar #6
13. januar 2014 af natali111 (Slettet)

1000 tak!

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. januar 2014 af 123434 (Slettet)

5# Hvordan opnås 5w som resultat?


Brugbart svar (1)

Svar #8
13. januar 2014 af Krabasken (Slettet)

8w - 3*(4w-(2w+w))

= 8w - 3*(4w - 3w)

= 8w-3*(1w)

=8w- 3w

= 5w

;-)


Skriv et svar til: Matematik ...... HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.