Matematik

hjælp Hvor mange løsninger har ligningen z3=-i?

14. januar 2014 af erlav (Slettet) - Niveau: A-niveau

har et spørgsmål der lyder på følgende:

Hvor mange løsninger har ligningen  z3=-i?

tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2014 af peter lind

3 hvis du mener z3=-i


Svar #2
14. januar 2014 af erlav (Slettet)

det gør jeg, hvilke 3 løsninger er det?
 

3 hvis du mener z3=-i


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2014 af peter lind

omskriv -i til polære koordinater   -i = r*e    løsningerne er så r1/3*eiu hvor u kan være θ/3, (θ+2π)/3, (θ+4π)/3


Skriv et svar til: hjælp Hvor mange løsninger har ligningen z3=-i?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.