Fysik

Finde et udtryk

14. januar 2014 af khalidamar (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogle der kan give et eller flere hints til denne her opgave


Svar #1
14. januar 2014 af khalidamar (Slettet)

Her er opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2014 af Christianos (Slettet)

Jeg har vedhæftet mit bedste bud... Gad godt se flere. Sjov opgave :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2014 af Christianos (Slettet)

Problemet er bare, at v1 er afhængig af forholdet imellem sugekapaciteten og sugerørets rumfang, så der er stadigvæk en ubekendt.


Svar #4
14. januar 2014 af khalidamar (Slettet)

Hvordan får jeg p0 og p2 ind i formlen? disse to værdier mangler jo :p Og så har jeg en længde L som jeg skal have fjernet ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. januar 2014 af Christianos (Slettet)

Så kan jeg bedre forstå det. Der mangler en del af opgaven på det billede du har uppet :) Jeg kan ikke se Po og P2


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. januar 2014 af Christianos (Slettet)

Hov, min fejl ven. kigger lige videre efter maden :) Fandt lige den resterende del i andet indlæg.


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. januar 2014 af Christianos (Slettet)

Hvis jeg giver dig at:

R= Radius af røret

P0=tryk for enden af røret

P2= tryk i den anden ende af røret

Kan du så komme et stykke videre ? Det er egentlig lige til.

Du skal bare finde afsnittet i jeres bog som beskriver netop formlen og så indsætte de konstanter du er givet i opgaven.





Brugbart svar (0)

Svar #8
16. januar 2014 af kiaegeriis (Slettet)

Synes ikke det er lige til :)

 

Vedhæftet fil:opgave 2c.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #9
17. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Finde et udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.